Kontakt/hitta hit


Massageterapeut

Pernilla Ehrson

Kontakt


Jag har väldigt begränsad med tid att svara i telefon då jag ger behandlingar hela dagarna! Bästa sättet att komma i kontakt med mig är att skicka ett mail eller sms, så svarar eller ringer jag när jag får möjlighet. Boka behandling gör du enklast själv här på hemsidan dygnet runt.


Avbokning ska ske via avbokningslänken man får med bekräftelsemailet som skickades ut vid bokningstillfället. Alternativt via sms (i god tid innan). Men avbokningslänken fungerar bäst för då kommer avbokningen in direkt i mitt schema på bokadirekt och tiden blir bokningsbar för andra.


Avbokning senare än 12 timmar innan behandlingen debiteras fullt pris oavsett orsak!Besöksadress:

Folkets Hus i Åkersberga

Stationsgränd 24

184 50 Åkersberga


pernilla@pernillasmassage.se


073-448 46 09


Hitta hit:

Åkersberga har två parkeringshus i centrum, och Folkets Hus ligger precis bredvid det parkeringshus som ligger närmast kanalen. Gå in via huvudentrén vid bio Facklan. Där går man rakt fram mot gymmet, och till höger om gymmet finns ett trapphus som leder till husläkarmottagningen och provtagningen (Karolinskas). Ta trapporna högst upp (finns hiss också) till plan 5. Gå förbi provtagningens och kiropraktorernas väntrum och fortsätt rakt fram i den blå korridoren så långt du kommer. Då kommer du till väntrummet som ligger precis utanför mitt massagerum. Där finns stolar och ett litet bord med tidningar du kan läsa om du kommer tidigt, så ropar jag upp dig när det är din tur. Varmt välkommen!