Om mig


Massageterapeut

Pernilla Ehrson


Om mig

Jag är certifierad Massör och diplomerad Massageterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm (år 2010). Bor i Åkersberga med min familj och är född och uppvuxen här i vår fantastiska kommun Österåker.

 

2013 utbildade jag mig även till Lymfmassör då jag märkte att det fanns ett behov. Jag hade mött kunder med sjukdomar och svullnader som jag inte kunde hjälpa med den vanliga massagen.

Gravidmassage ligger mig också varmt om hjärtat då jag var gravid när jag gick utbildningen till Massageterapeut. Massagen fick mig att må så himla bra och jag kände mig lugn, rörlig och smidig hela graviditeten igenom när jag fick massage dagligen under utbildningen.                     

                                                                                                                                             

Miljö och hälsa är ett stort intresse, varför jag försöker använda ekologiska, miljömärkta och hudvänliga produkter i mitt jobb. Alltifrån oljor och tvättmedel till de produkter jag säljer. Jag är återförsäljare av Klintas massageljus/doftljus och massageoljor mm.


Mitt mål är att hela tiden hålla mig uppdaterad när det gäller massage, kropp och själ samt gå vidareutbildningar och småkurser när tid och pengar finns. Jag älskar mitt yrke och jag tror att det också märks i massagen jag ger. Att få jobba varje dag med det jag gillar allra bäst gör mig glad och tacksam.Må gott och lev väl!